Затвореният капак на тоалетната е закон в нашия дом. Толкова сме

...
Затвореният капак на тоалетната е закон в нашия дом. Толкова сме
Коментари Харесай

Баба ми казваше винаги да затварям капака на тоалетната и чек години по-късно разбрах защо го прави-Имало си специална причина!

Затвореният похлупак на тоалетната е закон в нашия дом. Толкова сме привикнали с това, че даже когато сме на посетители при другари, съблюдаваме това предписание. Веднъж един другар ме попита: „ Защо затваряш капака на тоалетната даже в нашата къща? “ Тогава й описах за мъдростта на баба ми.

Днес желаеме да показа това с вас.

ЗАТВОРЕН КАПАК НА ТОАЛЕТНАТА

Баба ми постоянно е била доста придирчива. Тя също обичаше разпоредбите. Ние живеехме в нейния апартамент, тъй че постоянно ги следвахме. Именно тя ме научи постоянно да затварям капака на тоалетната. Беше наложително. Когато пораснах, взех решение да попитам за какво това е толкоз значимо. Тя отговори: „ Ако не затвориш капака, парите несъмнено ще изоставен фамилията! “

Тогава ми се стори, че това е нормално поверие. Но когато имах лично семейство, се убедих в истинността на думите на баба ми. Започнах да виждам, че в случай че някой не затвори капака на тоалетната, тогава безусловно ще се случи нещо финансово скъпо. Че някакво съоръжение ще се счупи, тогава парите ще бъдат изгубени. И това се случваше постоянно. Докато не научих всички в семейството да следват моето предписание.

Когато споделих на приятелите си за това, те също започнаха да затварят капака. Те също по този начин означиха, че има по-малко дребни проблеми и парите се забавят в фамилията. Препоръчвам ви да свикнете с този табиет. Това е толкоз малко нещо, само че какъв брой пари можете да спестите. Освен това има рационални аргументи за това.

Хигиена и етикет

Има две аргументи, заради които би трябвало да пандизите капака на тоалетната. Първата причина е хигиената. Микробите остават по повърхността на тоалетната . Когато отмиете водата, те се издигат във въздуха дружно с водната бликам. Микробите остават по стените, пода и мивките. Съгласете се, това не е прелестно. Затова е значимо да пандизите капака, преди да натиснете бутона.

Ако банята е обща, тогава би трябвало да държите всички предмети за персонална хигиена надалеч от тоалетната. Например четки за зъби, гребени и кърпи. В последна сметка близостта им до отворена тоалетна е извънредно нежелателна.

Въпросът има и етична страна. В доста страни затвореният похлупак на тоалетната е добра процедура. Това е предписание, на което децата се учат от детството. Следователно в това няма нищо изненадващо и свръхестествено. Какви са някои необичайни правила във вашето семейство?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР